Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Pan Hapka Vám jistě odpustí, ale ten text psal Michal Horáček.

0 0
možnosti
Foto

Doufam,že ta Vaše diskuzní parta nevypadá jako ti borci z klipu....

0 0
možnosti

To je moc dobře napsané. Tak nějak normálně lidsky. Mám v poslední době v mysli stejnou otázku, tedy co se to s námi stalo? Každý je odborník na všechno, a na politiku zvlášť. Vím, že "venku" to tak není. Tam lidi žijou.

5 0
možnosti
PP

Diky,treba to jem moc pitvam:)

0 0
možnosti
Foto

R^;-) Text je sice Horáčkův, ale o to nejde. Jinak nejde, a to až obecně, o nic nového. Jen se i Vaše generace čím dál více zamotává do matrixu sítí sítí, který se v lecčem liší od skutečnosti.A i techn. pokrok umožńuje i onen příval často až omezenosti, chrlerný do veřejného prostoru. Je holt třeba se dosti obrnit blbuvzdorností, a onomu ,,tsunami" info až tolik nepodléhat;-)

0 0
možnosti
Foto

P.S.: ,,pro ilustraci":

Od ,,pětihvězdičkových“ po ,,V.cenovou"

18. 07. 2014 13:25:42

Též od ,,servírování na stříbře" až po ,,na stojáka“. Zkrátka, dá se různě ,,debužírovat“. Různé ,,menu“. Ale třeba i totéž. Jen pak ten způsob jeho podání může být v až tak velikém ,,rozptylu“ od těch pěti ,,P" až po tu ,,V. cenovou". O dezertech ani nemluvě. Ty mnohdy bývají i daleko ,,výživnější“, než základní menu. Zkrátka jak to menu, tak i ten zákusek mohou být od lahodných až po ,,blivajz“. Samozřejmě, jak pro, ale i u, koho.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=418030

0 0
možnosti
Foto

R^ Fajn čtení. Vy aspoň umíte přiznat, že ty plky o politice jsou skutečně jen plky. To ti jiní zdejší skoro do jednoho jsou přesvědčeni o neochvějnosti a důležitosti svých politických náhledů tak jako komunisti v padesátkách, čest výjimkám... Ale to Vám nezávidím, že se Vám to v partě zvrtlo. Mohl byste postavit na stůl pokladničku a každý, kdo s plky začne, nechť zaplatí pokutu. Za ty peníze si pak koupit třeba lepší kytary, co říkáte?

1 0
možnosti
PP

To bychom tam nacpali furu penez,deti by doma rvaly hlady a lidi by nam zavideliDekuju za reakci

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 566x
Formou inzerce jsem : 53, sš, 184cm, 85 kg , živím se jako technik v jedné sklárně. Baví mě motorky - endura , mám rád kolo, lyže, kytaru, knížky a psaní.

Napsal jsem dvě knížky, ta první se jmenuje " O ženách, mobilech a broucích v hlavě" (Motto 2004) a  ta druhá  " O ženách, mužích a skřítcích v hlavě" ( Bor 2011) Obě jsou známé zejména v naší ulici.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy